Hozzávalók.
marhahús 4 vastagabb szelet
hagyma 1 db
pikáns sajt 20 dg
tojás 1 db
olaj és vaj(ghi) fele fele arányban a sütéshez
petrezselyem
pirospaprika, só,bors.
Ch=0 g
A húst kiverjük. Sózva borsozva forró olajban nagy lángon 4-5 percig sütjük.Elkészítjük a tölteléket:a felaprított hagymát forró olajon üvegesre pirítjuk,hagyjuk kihűlni, majd a tojást,reszelt sajtot , paprikát ,sót és borsot még hozzáadva rákenjük a hússzeletekre.Fedő alatt nagyon kis tűzön 15-20 percig sütjük.Tetejére petrezselymet szórunk.
TIPP: csak olajjal is jó.Különleges alkalmakra ajánlom. Száraz vörösbor illik mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése