Hozzávalók:
csirkecomb 6 db
mustár 1 kanál
hagyma 1 db
fehér bor 1 dl
olaj 3 kanál
só.
CH=14 g
a combok bőrét lehúzzuk és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk.Egy nagyobb darab alufóliát beolajozunk és szorosan egymás mellé fektetjük rajta a húst.A mustárból, apróra vágott hagymából 2 kanál olajjal, borral és sóval mártást készítünk, megkenjük vele a csirkét és a fóliába csomagolva előmelegített sütőben 30-50 percig sütjük.
TIPP.: erősen borsosan szeretjük , petrezselymes rizzsel körítve.Van, aki +savanyúval is eszi. A nagyobb combokhoz kell az 50 percnyi sütésidő.Eleve a tepsibe teszem a fóliát több, mint a duplájára tépve, így könnyebb a kezelése.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése