2015. április 21., kedd

Gombával töltött sertésfelsál CH= 37 g

Hozzávalók:
sertésfelsál 50 dg
gomba 10 dg
reszelt hagyma 1 kiskanál
füstölt szalonna 5 dg
tojás 1 db
morzsa 2 kanál
tejföl 2 kanál
olaj 2 kanál
só, bors.

CH=37 g

Nyolc  vékony szelet húst kiverünk. a leeső részeket megdaráljuk.A hagymát megpirítjuk beledobjuk az apróra vágott gombát.Ha puha , a tűzről levéve hozzáadjuk a kisütött szalonnát, a tojást, a tejfölt és a zsemlemorzsát.Sózzuk, borsozzuk.Jól összedolgozzuk.Az egyik szeletre egyenletesen elkenjük a negyedét, a másikat ráborítva cérnával körbevarrjuk és sütőben kb. 60 percig sütjük. Közben gyakran locsoljuk.Tálalás előtt a cérnát kihúzzuk.90 percet szánni kell a készítésére.Tört krumpli illik hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése