2015. április 5., vasárnap

Kolbászos rakott paraj CH=21 g

Hozzávalók:
parajkrém mirelit 1 csomag
tojás 4 db
füstölt kolbász 15 dg
liszt 1 kanál
olaj 1 kiskanál + 1 kanál
só, bors.

CH= 21 g

'1 kanál olajból és a lisztből olajhabarást készítünk és összekeverjük a felengedett spenóttal.Felforraljuk, sózzuk, borsozzuk és hűlni hagyjuk.Ha langyos, beleteszünk 2 tojás sárgáját és a felvert habját.A másik 2 tojást keményre főzzük és felszeleteljük.Kikent tűzálló tál aljára tesszük a tojáskarikákat, rá a szintén karikázott kolbászt és ráöntjük a parajkrémet.pár csepp olajjal meghintve sütőben közepes erősségen -még ízesebb lesz, ha a kolbászt előzőleg megpirítjuk-.kb. 15-20 percig sütjük.
Tipp: ehhez az ételhez levest vagy desszertet is adhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése