2015. március 24., kedd

Finom marhabélszín tésztában

Hozzávalók:
marhabélszín 60 dg
liszt 1 pohár
tej 0,5 dl
tojás 3 db
tejföl 1 kanál
fokhagyma 2-3 gerezd
olaj 1 pohár
só, bors.
majoranna 1 kiskanál.

Ch=157 g

A húst 4 szeletbe vágva jól  kiverjük.a fokhagymát összekeverjük a sóval, borssal, majorannával Tálba öntjük a tejet, tejfölt, a fűszerkeveréket és a tojássárgákat.Habosra keverjük , közben apránként szórjuk bele a lisztet.A fehérjéből készült habot a végén hozzáadjuk.A szeleteket ebbe mártva mély edényben olajban átsütjük.Közben megfordítjuk.
Tipp: mivel nagyon drága, figyeljünk, és nézzük meg mielőtt megvesszük!! csak a vérvörös színű húst válasszuk!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése