Hozzávalók:
sertéslapocka 60 dg
hagyma 2 db nagy
füstölt szalonna 15 dg
lecsó 0,5 üveg vagy mirelit 0,5 csomag
tejföl 4 dl
fejes káposzta 1 db
kapor( por vagy mirelit)
olaj 1 kanál
só, bors.
CH=182 g
Az aprított szalonnát olajon kiolvasztjuk, hozzáadjuk a szintén aprított hagymát, picit megpirítjuk. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott húst és sózva fedő alatt félpuhára pároljuk.Hozzátesszük a vékonyra vágott káposztát, a lecsót vagy cikkekre vágott paradicsomot és a szeletelt paprikát.Borssal, kaporral puhára pároljuk.Tejfölözve, rövid lével tálaljuk.90 percet szánni kell az elkészítésre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése