2015. március 20., péntek
Gombás szendvics
Hozzávalók:
zsemle 6 db
gomba 25 dg
olaj 1 evőkanál
tojás 2 db
tejföl 2 evőkanál
bors, só , pirospaprika.
CH=189 g, P=77 mg
A zsemléket kettévágva belsejüket kiszedjük, a felaprított gombát a zsiradékban megpároljuk. A tojásokat a tejföllel összekeverjük, a kiszedett zsemlebelsőt vízbe áztatjuk. kinyomkodjuk és összekeverjük a tejföllel.Fűszerezzük.kizsírozott tepsibe tesszük a megtöltött félzsemléket.sütőben átsütjük.A gombát tesszük alulra és rá a tojásos keveréket.30 perc alatt kész.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése