2015. április 7., kedd

Parajos meleg szendvics CH=121 g, P=285 mg

Hozzávalók:
pirítani való kenyérszelet 8 db
paraj vagy mirelit 40 dg v, 1 csomag
vaj 8 dg
 trappista sajt 15 dg
párolt gomba 30 dg
fokhagyma min, 1-2 gerezd
só, bors.

CH=121 g,P=285 mg

A nyers parajt megfőzzük. leszűrjük, a mirelitet kiengedjük.Megforrósítjuk az olaj  felét.Beletesszük a parajt.Sózzuk, borsozzuk és a tört fokhagymával ízesítjük.Átforrósítjuk.
. A kenyeret megpirítjuk,Megvajazzuk, beborítjuk a spenóttal. A tetejére tesszük a szeletelt, párolt gombát, beborítjuk 1-1 szelet sajttal.Sütőben sütjük, amíg rá nem olvad a sajt.45 perc az elkészítése.
TIPP: forró teával vacsora.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése